Κωτσάκη Αλεξάνδρα
 
Κωφή εκ γενετής
 
Πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Πατρών Απόφοιτος του ΚΕΚ, Τμήμα Δικτύων Μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κωφών Νεολαίας (EUDY). Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ιστορίας Ευρωπαϊκής Ένωσης & Υποστήριξης Αναπτυσσόμενων Χωρών, Ευρωπαϊκή Ένωση Κωφών Συμμετοχή στο Διεθνές Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Νεολαίας Κωφών- Διαχείριση και Οργάνωση. Διετέλεσε Υπεύθυνη Ομάδας Δημιουργίας Βίντεο – Υλικού της Επίσημης Ιστοσελίδας του Τμήματος Νοηματικής Γλώσσας και Επικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Αμβούργου, Γερμανία. Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας Κωφών στη Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος Μέλος στον Σύλλογο Δασκάλων Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Δασκάλα EΝΓ στο ΚΕΤ από το 2011.

Ζήκα Ρωξάνη
 
Παιδί κωφών γονέων
 
Διερμηνέας EΝΓ πλήρους απασχόλησης από το 1989. Πιστοποιημένη Διερμηνέας ΕΝΓ (HORIZON, 1991, ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ) του Πανεπιστημίου Πατρών. Παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων στην ΕΝΓ από το 1997 στο τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ και στο ψηφιακό κανάλι PRISMA+
Εκπαιδεύτρια διερμηνέων ΝΓ από το 2002. Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Διερμηνέων ΕΝΓ και είναι ιδρυτικό μέλος.
Άντζακας Κλήμης
 
Παιδί κωφών γονέων
 
Διδάκτωρ Γλωσσολογίας της Νοηματικής Γλώσσας, City University of LONDON (Αγγλία).
Πιστοποιημένος Διερμηνέας ΕΝΓ (HORIZON, 1991).
Διερμηνέας EΝΓ από το 1987 Εκπαιδευτής διερμηνέων ΝΓ από το 2007.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Διερμηνέων ΕΝΓ και είναι ιδρυτικό μέλος.
Αναστασιάδου Ουρανία 
 
Παιδί κωφών γονέων
 
Υποψήφια Διδάκτωρ Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Πατρών, Μονάδα Ειδικής Αγωγής Κωφών Master of Arts, Advanced Studies in Education : Deafness, Gallaudet Univercity, Ουάσιγκτον, ΗΠΑ Μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική Τέχνη για Κωφούς. Πτυχιούχος στη ζωγραφική στη Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) Αθηνών. Επιστημονική Υπεύθυνη στη Μονάδα Ακαδημαϊκής Στήριξης και Προσβασιμότητας για Φοιτητές με Αναπηρία του Α.Σ.Κ.Τ. Ενεργή Εικαστικός Διερμηνέας EΝΓ από το 1988.
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Σωματείου Διερμηνέων ΕΝΓ και είναι ιδρυτικό μέλος.
Γεωργοκωστόπουλος Χρήστος
 
Κωφός
 
Πτυχιούχος Εργοθεραπείας στο ΤΕΙ Αθήνας Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Εργάζεται στον τομέα της διάγνωσης και θεραπείας παιδιών με αναπηρίες/διαταραχές Δάσκαλος ΕΝΓ σε όλα τα επίπεδα ΕΝΓ από το 2001 Μέλος του Συλλόγου Δασκάλων ΕΝΓ.  
 
 
Κουτσουμπού Χριστίνα
 
Κωφή
 
Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Δασκάλα σε σχολείο κωφών Δασκάλα ΕΝΓ σε όλα τα επίπεδα ΕΝΓ από το 2002.
Καλαϊτζή Μαρία-Λέα
 
Κωφή εκ γενετής
 
Πτυχιούχος του University of WOLVERHAMPTON (Αγγλία) το 2001 στις σπουδές στα κωφά άτομα και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Msc University of EDINBURGH (Σκωτία) το 2013 στην Ειδική Αγωγή.
Δασκάλα αγγλικής ΝΓ από το 2004 έως το 2010 (στην Αγγλία) Δασκάλα EΝΓ στο ΚΕΤ από το 2011.
Πατρινός Στράτος
 
Θεολόγος
 
Διερμηνέας EΝΓ από το 1996.
Καθηγητής β’ βάθμιας εκπαίδευσης.
Διερμηνέας ΕΝΓ με εξειδίκευση στη διερμηνεία της Θείας Λατρείας.
Εκπαιδευτής υποψηφίων διερμηνέων ΕΝΓ σε αυτόν τον τομέα.
Μποτέτσιου Άρτεμις
 
Πτυχιούχος νηπιαγωγός στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Αγωγής στη Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΑΠΗ), Πανεπιστήμιο Πατρών.
Ασκεί το επάγγελμα ως νηπιαγωγός έξι χρόνια Εκμάθηση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και κάτοχος της Επάρκειας ΕΝΓ.
Συμμετοχή σε σεμινάρια τα οποία αφορούν στην Ειδική Αγωγή 
Διεξαγωγή, μαζί με συναδέλφους εκπαιδευτικούς και γνώστες της ΕΝΓ, και με την βοήθεια του τότε Δ/ντη Α’ θμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας Κωνσταντίνου Βλάσση, βιωματικών σεμιναρίων στα δημοτικά σχολεία της Κέρκυρας για μια πρώτη επαφή των παιδιών αλλά και των δασκάλων με την ΕΝΓ (διάστημα 2011-2012).

Δημιουργία, μαζί με την συνάδελφο εκπαιδευτικό Δρίτσα Ματίνα και με την υποστήριξη του ΚΕΤ Αθήνας, παιδικού τμήματος εκμάθησης ΕΝΓ στην Αθήνα (διάστημα 2012-2013).